Saturday, July 30, 2011

Keputusan belum di buat untuk penghasilan 5D Mark III. {Canon Rumors}

     Assalamualaikum semua dan salam sejahtera. Ya Allah,lama betul saya tak update blog ni kan? Tapi tak apa,bukan saya tak update langsungkan? Ok,tanpa membuang masa kita akan terus ke tajuk asal entri ni.

     Syarikat Canon masih belum lagi bersedia untuk melancarkan model yang di nanti-nantikan oleh penggemar dan peminat setia model 5D kerana Canon perlu membuat 2 lagi keputusan untuk upgrade'kan lagi model tersebut iaitu 5D Mark III. Kemudia,barulah mereka akan melancarkannya. Insyaallah.

    1.Menghasilkan 5D sebuah camera yang mempunyai ciri-ciri paling baik seperti record video dalam line-up model tersebut.
    2.Sebuah camera antara 5D Mark III dan 1D.(kurang pasti apa yang dimaksudkan)

     Jadi,saya tidak boleh mengatakan ianya 100% betul sebab nama pun Rumors kan? Hee~ By the way,bagaimana dengan sesi photography / videography korang? Ok? :) Saya pun dah lama tak shooting gambar ni. Baiklah,kita jumpa lagi di entri yang akan datang. :) Video dibawah ni korang mesti kena tengok sebab apa? Korang nampak lampu yang dekat belakang tu? Tu la flash dari camera Canon 60D sebanyak 250. Kreatif nak mampuskan diorang ni? LOL!

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews